Beyuna

Natuurlijke voedingssuplementen

Dé enige Nederlandse sociaal onderneming die natuurlijke voedingssuplementen verkoopt die GMO-vrij zijn. Zo let Beyuna erop dat er geen schaddelijke stoffen in de voedingsuplmenten zitten, krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun producten, houden ze de natuur als leidraad én proberen ze de footprint zo klein mogelijk te houden.

Je zorgt goed voor jezelf

Je eet gevarieerd en gezond, je beweegt voldoende, je drinkt genoeg water, je slaapt gemiddeld 8 uur per dag.

Je zorgt goed voor je onderneming

Als ondernemer ben jij je onderneming. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor je onderneming.

Benieuwd wat de missie van Beyuna is? Klik op het Beyuna logo.

Benieuwd naar de producten van Beyuna? Klik op de foto!

Lees hier wat Beyuna allemaal doet

GA JIJ ZE AAN?

SAMENWERKINGEN

Naast dat je de producten van Beyuna kunt kopen, kun je ook ondernemen met Beyuna. Het is een manier van leven als ondernemer. Wanneer je een samenwerking met Beyuna aangaat kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met sociaal ondernemen. Je krijgt alle kennis, marketing materiaal en middelen om direct te kunnen beginnen met ondernemen. Wil jij ook starten met een gezonde levensstijl als ondernemer? Wil je een extra verdienmodel naast je huidige verdienmodellen? Wil je extra verdienen naast je baan? Of wil je gaan ondernemen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Stel je vraag aan mij en ik help je verder.

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail