De hybridecursus

Hoe word ik sociaal ondernemer?

In deze hybridecursus ga je in drie maanden tijd je onderneming helemaal binnenstebuiten keren. We kijken naar alle onderdelen en je gaat direct aan de slag met de informatie en opdrachten. Deze cursus is voor jou als je écht je onderneming wil veranderen ten goede van jezelf, de toekomst en de aarde.

Je wil op een andere manier gaan ondernemen

Je bent al ondernemer en je hebt al je eigen bedrijf. Je bent nog niet tevreden: je weet dat het veel beter kan en op een gezondere manier. De vraag is alleen, hoe? Hier word je 3 maanden in begeleid.

Je wil je netwerk vergroten

De cursus heeft fysieke en online bijeenkomsten. Daarnaast leer je andere ondernemers kennen die de cursus doen. Je breidt je netwerk uit én krijgt nieuwe inzichten, doordat je ziet hoe anderen sociaal ondernemen.

IN AANBOUW

We zijn hard aan het werk

We zijn hard aan het werk om de cursus klaar te krijgen. Daarnaast gaat de cursus alleen van start als we ook fysiek bij elkaar aanwezig kunnen zijn. Ben je al enthousiast geworden van de gegeven informatie en wil je de start van de cursus niet missen? Laat hieronder je e-mailadres achter, dan ben jij de eerste die weet wanneer het startschot gegeven wordt.

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail