Gelukkig nieuwjaar!

Op naar een gezond, mooi, liefdevol, echt, succesvol jaar waarin al je dromen uit mogen komen

Wat zijn jouw dromen voor 2023?

We hebben ze allemaal, dromen. We kunnen er ons op los fantaseren, over mijmeren op een regenachtige dag, naar verlangen op een dag waarin we ons niet lekker in ons vel zitten of wanneer we op vakantie zijn. Dromen, we hebben ze allemaal. Wat doe jij met jouw dromen? Blijf je dromen of zet je je droom om in werkelijkheid waardoor je je droom leeft?

Mijn droom van 2023 is dat Jentel Daniecke volledig kan gaan groeien op de kern waar het ooit begon. Namelijk jouw innerlijke kwaliteiten naar boven halen en je alle middelen geven om je innerlijke kwaliteiten in het dagelijks leven in te zetten.

Hier begon ik in 2019 mee, na aanleiding van mijn studie waar Jentel Daniecke ontstaan is. In dezelfde periode kwam ik in aanraking met sociaal ondernemen en ik wilde met alle liefde sociaal ondernemen op de kaart zetten voor kleine ondernemers (ZZP’ers, freelancers en ondernemers met minder dan 5 werknemers). Aan alle kanten liep het niet zoals ik wilde en moest aan alles hard trekken.

Wat er helemaal vanzelf ging was andermans kwaliteiten en valkuilen naar boven halen en met kleine aanpassingen hun dagelijks leven makkelijker maken. Ook kwam in 2022 mijn grote liefde voor plannen en het maken van agenda’s helemaal terug en merkte ik dat andere stiekem veel interesse hadden in slimme tools voor het plannen binnen een bedrijf en het dagelijks leven.

Waarom blijven trekken, onzeker voelen, altijd kijken wat anderen doen en aan het einde van de dag helemaal gesloopt zijn omdat alles wat ik deed veel energie kosten? Waarom niet teruggaan naar waar Jentel Daniecke ooit begon en mijn eigen kwaliteiten inzetten? Iets wat ik altijd tegen anderen zeg!

Eind 2022 heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben gestopt bij mijn grootste opdrachtgever, sociaal ondernemen gaat naar de achtergrond (ik blijf immers een sociaal ondernemer, maar het informeren gaat op een laag pitje) en ik kies voor de twee grootste liefdes binnen mijn bedrijf.

En dit vind ik toch spannend!

Het hele doemlijstje kwam eind 2022 gelijk in mijn hoofd.

  • Ga ik dit financieel redden?
  • Wat als anderen het ineens helemaal niks vinden?
  • Mijn hele sociale media + website weer op de schop!
  • Snappen mensen mijn keuzes wel?
  • Hoe ga ik fysieke producten verkopen? (Alvast een sneakpeak van wat er komen gaat 😉)
  • Is dit wel de beste keuze?

En ga zo nog maar even door. Aan alles voel ik dat de sprong wagen de enige keus is die mij naar deze antwoorden gaan brengen. Met vol goeie en positieve moed heb ik 2022 dan ook afgesloten. Nu is het moment om te gaan staan voor mijn eigen kwaliteiten en die aan de wereld te laten zien.

Uiteindelijk is mijn droom om zoveel mogelijk mensen hun leven gemakkelijker te maken door te kiezen voor zichzelf, te laten zien waar ze zonder moeite goed in zijn en hierdoor veel meer energie en vreugde halen in het geen van wat ze doen.

We leven immers in een mega hectische maatschappij waar veel van wordt verwacht.

Laten we van 2023 een jaar maken waarin we met liefde voor onszelf gaan kiezen en hierdoor met liefde voor andere kunnen zorgen.

In 2023 heb ik in een droom, die ik omzet in doelen. Door de dromen om te zetten in doelen kunnen we onze dromen echt gaan najagen.

En om op de begin vraag terug te komen, welke droom heb jij?
Welke droom kun je in doelen omzetten en aan het eind van 2023 een stap dichter bij je droom te zijn of je droom daadwerkelijk te verwezenlijken in 2023?

Durf jij net als ik je droom achterna te gaan en in het diepe te springen?

Wil je meer weten over hoe ik mijn liefde voor plannen? Volg mij dan op de sociale mediakanalen, hier wordt binnenkort een nieuw product gelanceerd.

Wil je alles weten over hoe je je innerlijke kwaliteiten kan vinden? Lees alles hier!

Heb je vragen? stel ze gerust!

Liefs Jentel