Jentel Daniecke
innerlijke

kwaliteiten vinder

“Vinden wat jij leuk vindt om te doen, is niet de moeilijkste opgave in het leven. Alleen weten wat je ermee wil doen, is de echte vraag die speelt”

Gratis e-book: Plannen met jouw kwaliteiten

Gratis e-book: Plannen met jouw kwaliteiten

Gratis e-book: plannen met jouw kwaliteitenVoor meer focus, meer energie en meer plezier tijdens je werkBen jij:Werkend, moeder, ondernemer, vader, student of allemaal tegelijk? Mooi, dan is de planner sowieso iets voor jou. Herken jij je een van de volgende punten:...

Voorstellen

Voorstellen

Wie is Jentel?Leer Jentel nog beter kennen!Daar gaan we dan, mezelf voorstellen. Iets wat ik kort doe op mijn website onder het kopje ‘Jentel’. En je ziet op de hele website mijn persoonlijkheid terug. Zoals dat ik een grote liefde voor koffie heb, dat ik een kat heb...

Focus en werken

Focus en werken

Meer focus tijdens het (thuis)werken8 tips vanuit jouw kwaliteitGisteren heb ik een blog gepost met 10 algemene/basis tips. Deze tips heb ik verzameld van verschillende blogs en wat er voor mij werkt, wanneer ik thuis werk. Nu gaan we wat dieper op het onderwerp...

10 tips

10 tips

10 algemene tips voor thuiswerken Thuiswerken, de een vind het heerlijk en de ander wil er liever niet aan denken. We hebben allemaal zo onze voorkeuren. Nu met de Coronacrisis moeten de meeste mensen thuiswerken. Iets wat een hele uitdaging is als je dat normaal niet...

Wat doe ik?

Wij leven in een wereld die vol zit met keuzes die we kunnen maken, gevoel van hoge verwachtingen die anderen hebben over jou en waaraan wij dan willen voldoen. Wij wille er allemaal bij horen, het juiste doen en we luisteren vaker naar een ander, dan naar onszelf. Wat als jij naar jezelf durft te luisteren? Wat zou er gebeuren als jij keuzes kunt maken waar je volledig achter kunt staan?

Jentel Daniecke zet jou in jouw eigen kracht.

ONLINE CURSUS

– Wil jij meer over jezelf leren?
– Wil je het gemak van thuis in jouw tijd aan de slag?
– Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met mijn werkwijze?
– Of ben je gewoonweg nieuwsgierig?

Beschikbaar vanaf 2020, wil jij als eerste weten wanneer hij online komt?

INDIVIDUELE COACHING

– Vind jij keuzes maken lastig?
– Weet jij niet waar je goed in bent?
– Is je toekomstbeeld nog maar een vaag beeld?
– Weet je niet of je op de juiste plek zit op je werk?
– Wil jij jezelf verder gaan ontwikkelen?        

Wil jij aan de slag?

TRAINING

– Vind jij het belangrijk dat je een sterk team hebt in jouw bedrijf of organisatie?
– Wordt er nog niet optimaal gebruik gemaakt van ieders kwaliteiten?
– Wil jij dat je team sterker wordt, maar ook elk individu?            

Wil jij met jouw team aan de slag gaan?

WIE IS JENTEL?

Altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling, psychologie, actief in het sociaal domein, een doener, van ervaringen kunnen leren, luisterend oor, agoog, anderen activeren, veel structuur en iemand die in beelden denkt, dat omschrijft wie Jentel is.

Jentel kan een probleem vanuit meerdere kanten belichten. Zij ziet daardoor veel oplossingen en deze zijn vaak creatief van aard. Als Jentel een hersenspinsel heeft, dan stopt zij niet bij het idee van dat beeld maar creëert zij door analoge fotografie, schema’s, kleuren mindmaps en meer te gebruiken.

VISIE

Een samenleving creëren die zich bewust is van hun eigen unieke identiteit. Deze samenleving kan met zelfvertrouwen keuzes maken vanuit hun identiteit en laat zich niet tot weinig beïnvloeden door de sociale druk.

MISSIE

Met interactieve en creatieve activiteiten en de daarbij behorende gesprekken, wordt de klant geactiveerd. Hiermee ontdekken we waar zijn of haar kwaliteiten, talenten en passies liggen. Door die te ontdekken kunnen zij gerichter beslissingen maken in het dagelijks leven en bij belangrijke keuzes, zoals het bepalen van hun beroeps- of studierichting en worden stress klachten verminderd en tegengegaan.

Jaar ervaring

soorten oplossingen

Kat

Koppen koffie

online cursus

Tijdens de online cursus ga je de eerste stappen zetten om jezelf beter te leren kennen. Je krijgt handvatten mee die je in het dagelijks leven in kan zetten en je eerste stappen zetten om uit je comfort-zone te treden.

Deze cursus kom in 2020 online, wil jij op de hoogte gehouden worden?

INDIVIDUELE COACHING

Ben je zoekend naar wat je met je toekomst aan wil? Voelt je toekomst nog vaag en ver weg maar wil je dit omzetten naar duidelijke doelen? Wil je nu aan de slag met het vormen van jouw gewenste toekomst? Onderneem actie! Dan ga ik samen met jou aan de slag en geef ik je handvatten tijdens individuele coaching! Kies de vorm die bij jou past:

TRAJECT

Deze vorm van individuele coaching bestaat uit 6 individuele bijeenkomsten. Tijdens het traject gaan we door verschillende oefeningen en opdrachten erachter komen wat jouw talenten en kwaliteiten zijn. Daarnaast kijken we ook naar wat jou tegenhoudt om aan je toekomst te werken.

Ik werk met beeldmateriaal en creatieve opdrachten die voort komen uit de positieve psychologie en meervoudige intelligentie. De opdrachten zetten jou aan tot nieuwe ideeën en oplossingen. Ook kijk ik naar jouw interesses en hier pas ik het traject op aan. Zo wordt het traject op maat gemaakt voor de beste resultaten.

Voor een traject van 6 bijeenkomsten betaal je €480,- excl. btw. Dit kun je zowel in termijnen betalen als in één keer. Wil je eerst kijken of wij een match zijn tijdens een intake?

LOSSE SESSIE

Weet jij al heel goed wat je wil, maar mis je de directe handvatten? Dan kun je losse individuele coaching sessie aanvragen. Hier gaan we kijken welke stappen je hebt gezet en welke stappen er nodig zijn om jouw droom waar te maken.

Ik werk met beeldmateriaal en creatieve opdrachten die voort komen uit de positieve psychologie en meervoudige intelligentie. De opdrachten zetten jou aan tot nieuwe ideeën en oplossingen.

Voor een losse sessie betaal je €60,- excl. btw per uur. Wil je eerst kijken of wij een match zijn tijdens een intake?

Trainingen

Wil jij dat jouw team nog sterker wordt en dat we gaan kijken hoe de talenten en kwaliteiten van elk teamlid elkaar gaat versterken? Dan zijn de opmaat gemaakte trainingen voor jouw bedrijf!

Wij willen altijd het best mogelijke uit ons bedrijf, team of organisatie halen. Vaak kijken we alleen maar naar de cijfers op ons scherm en vergeten we dat mensen in het bedrijf de cijfers maken. Is dit herkenbaar voor jouw bedrijf? Hoe sterker jouw team is hoe beter het bedrijf loopt. We weten allemaal dat als wij samenwerken dat wij een beter resultaat behalen, maar hoe werkt een team goed samen als je elkaars kwaliteiten niet weet? Hoe weet je naar wie je het beste toe kan gaan met een vraag als er niet of nauwelijks wordt gecommuniceerd? Hoe kun je onderlinge spanningen voor zijn?

Op deze vragen geef ik antwoord en handvatten door middel van trainingen. We gaan samen aan tafel om te kijken welke creatieve opdrachten het beste passen bij jouw bedrijf en uiteindelijke doel.

Wil jij dat jouw werknemers nog meer gaan groeien, zichzelf en elkaar beter leren kennen?

Iedereen is uniek,
Iedereen heeft andere kwaliteiten,
Iedereen heeft andere valkuilen,
Iedereen heeft een eigen verhaal.

Ontdek, accepteer en geniet van jouw verhaal.

START VANDAAG
OF HEB JE NOG EEN VRAAG?!

© 2019 - |Jentel Daniecke|Alle rechten voorbehouden|