Innerlijke kwaliteitenanalyse

Wat is het en waarom?

De innerlijke kwaliteitenanalyse is een analyse van de kwaliteiten die diep in jou verborgen zitten. Als iemand vraagt: ‘Wat is jouw sterkste kwaliteit?’, antwoord je vaak met kwaliteiten als: sociaal, ondernemend, creatief, doelgericht, nauwkeurig etc. Bij deze analyse gaan we een stap verder. Welke kwaliteiten zitten er in jou verborgen, welke zitten je in de weg en wat zijn je valkuilen als ondernemer?

Je wilt meer energie overhouden

Je bent helemaal klaar met het uitgeblust zijn aan het einde van de dag. Je wilt nu weten waarom je elke keer zoveel energie verliest en hoe je dat kunt veranderen!

Je wilt meer focus

Na de analyse weet je welke taken je binnen je onderneming kunt uitbesteden, waardoor jij meer tijd overhoudt en tegelijkertijd je bedrijf laat groeien!

AANRADER

De innerlijke kwaliteitenanalyse is voor jou…

Z

Je vaak je focus verliest.

Z

Je taken wil uitbesteden, maar niet goed weet welke.

Z

Je jezelf beter wil leren kennen.

Z

Je nu écht wil veranderen op een laagdrempelige en effectieve manier.

Z

Je je doelen van het jaar écht wil gaan halen.

Z

Je alles uit jezelf wil halen om een betere ondernemer te worden.

Z

Jij wil veranderen van ondernemer naar sociaal ondernemer.

HOW

Het stappenplan

Stap 1

Je stuurt mij een mail

In deze mail geef je aan dat je de innerlijke kwaliteitenanalyse wil doen. Dan plannen we een moment in voor een korte kennismaking. Op deze manier weten we of we een klik hebben om samen het proces aan te gaan. Die klik is superbelangrijk voor het proces, omdat we elkaar volledig moeten kunnen vertrouwen om de diepgang te bereiken die we nodig hebben om jou te laten groeien.

Stap 2:

We plannen een moment in voor een meeting

Yes, we hebben een klik! Nu begint het echt. We plannen een moment in waarop we de analyse doen. De analyse vindt online plaats (of tegen betaling kom ik jouw kant op). Je krijgt alle informatie twee dagen voor de meeting toegestuurd. De analyse zelf duurt 30 tot 45 minuten.

Stap 3:

Het advies

De laatste en allerleukste stap is het advies. In deze online meeting van maximaal een uur krijg je alle informatie die ik verzameld heb en dingen (patronen?) die ik gezien heb. Hierin bespreken we je kwaliteiten en je valkuilen: we kijken hoe je je kwaliteiten beter kunt inzetten én hoe je kunt omgaan met je valkuilen. Vervolgens is het aan jou om met het advies aan de slag te gaan. Het advies stuur ik je ook nog even na, zodat je het altijd terug kan lezen. Jij gaat lekker aan de slag met alle informatie en je ik stuur je nog een document op met alle belangrijke punten die we besproken hebben.

€160,-

excl. btw

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen over de analyse

Met een paar korte opdrachten, een vragenlijst en door je te observeren krijgt Jentel snel inzicht in wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Vervolgens geeft ze tips hoe je je sterke kanten maximaal benut en hoe je je minder sterke kanten met behulp van je sterkere kanten ondersteunt.

Bart Lemstra

Deze ontzettend leuke, enthousiaste vrouw heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten. Zo mooi hoe ze duidelijk in kaart heeft gebracht waar mijn talenten zitten, hoe die naar voren kunnen komen en hoe ik ze kan inzetten in mijn praktijk. Eigenlijk heeft iedereen, jong en oud, Jentel even nodig voor een krachtige kwaliteitenkaart.

Natanja Hin

Ondernemer

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail