Gezond en duurzaam ondernemen

Wat houdt dat in?

Heel kort door de bocht is sociaal ondernemen een combinatie van gezonde keuzes maken voor jezelf als ondernemer en voor je onderneming.

Je zorgt goed voor jezelf

Je eet gevarieerd en gezond, je beweegt voldoende, je drinkt genoeg water, je slaapt gemiddeld 8 uur per dag.

Je zorgt goed voor je onderneming

Dit doe je door verschillende verdienmodellen te hanteren die met elkaar samenwerken. Hierdoor kun je duurzaam (=langdurig) en tijdens crisis ondernemen.

LIFESTYLE

Ondernemen is een lifestyle

Wanneer je gezond en duurzaam onderneemt, zorg je als ondernemer beter voor jezelf. Je ziet wat je bedrijf nodig heeft om financieel gezond te zijn en goed te zijn voor het milieu.

Ondernemen is een lifestyle, je bent er 24/7 mee bezig. Als je bedrijf niet goed loopt, dan heeft dit zijn weerslag op jou als persoon: je slaapt minder goed, je hebt minder zelfvertrouwen, je eet ongezonder en je ervaart meer stress. Als ondernemers vergeten we onszelf zo snel, omdat we willen dat de zaken goed blijven gaan, zodat we alles kunnen blijven betalen.

De clue van dit hele verhaal is: wanneer je goed voor jezelf zorgt zie je dit terug in je bedrijf. Met meer energie krijg je nieuwe ideeën, je bent flexibeler bij tegenslag en je blijft schaven aan je bedrijf zodat je een grotere impact kan realiseren.

Wanneer je gezond en duurzaam onderneemt, zorg je dus goed voor jezelf én voor de toekomst. En vergeet niet, jij bent je onderneming!

GA JIJ ZE AAN?

SAMENWERKINGEN

Zelf onderneem ik ook gezond en duurzaam. Ik zorg goed voor mezelf door gezond te eten, voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, voldoende water te drinken en 7 à 8 uur te slapen. Ik behoud mijn energie en hou mijn stressniveau laag door elke dag bewuste keuzes te maken, met af en toe en uitstapje omdat ik dat wil. Dus koffie en af en toe de chipjes gaan er nog steeds in.

Natuurlijk onderneem ik niet helemaal alleen. Ik ben samenwerkingen aangegaan met andere sociale ondernemers om het beste uit mezelf te halen. Zo geef ik mezelf de ruimte om met een open blik naar mijn onderneming kijken. Ook neem ik de feedback van andere ondernemers mee, heel belangrijk! Als je de blinde vlekken die je als ondernemer hebt erkent en aanpakt, kun je een duurzaam bedrijf opbouwen.

Wanneer jij kiest voor gezond en duurzaam ondernemen, kies je dus elke dag bewust om goed voor jezelf te zorgen en voor je onderneming. Elke keuze die je maakt weeg je af volgens de normen van een sociale onderneming. Je kiest de samenwerkingen die jouw doel ondersteunen en je impact vergroten, zodat je slaagt in je missie om de wereld een beetje mooier te maken.

Wanneer je bij mij aan de slag gaat, kijk ik dus niet alleen naar je innerlijke kwaliteiten, maar ook naar je levensstijl.

Ben jij klaar om te bouwen aan een nieuwe toekomst? Zet de eerste stap vandaag en kies in het aanbod wat er bij jou past!

AANBOD

Het aanbod

Innerlijke kwaliteiten analsye

2 uur, individueel

In twee sessies van een uur ontdek je je innerlijke kwaliteiten die ervoor zorgen dat je gerichter kunt gaan ondernemer. Door het doen van een praktische test en het invullen van een vragenlijst wordt duidelijk welke kwaliteiten er in jou zitten als ondernemer en welke valkuilen jij hebt als ondernemer!

Planner

Digitaal of laten drukken

Wanneer je meer focus wil op een dag om je doelen te behalen, dan stel ik altijd voor om een agenda aan te schaffen. Nu is het best moeilijk om een goeie agenda te vinden die je niet laat afleiden. De Jentel Daniecke planner is hierop ontworpen. Wil met echte focus aan de slag koop dan de Jentel Daniecke planner en behaal je doelen.

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail