Wie is Jentel?

Met mij krijg je humor, creativiteit, directheid en natuurlijk de inzichten die je nodig hebt om sociaal ondernemer te worden.

Stukje geschiedenis

Waar het begon

Op jonge leeftijd wist ik al dat je op heel veel verschillende manieren naar een situatie of feit kon kijken. Dat heb ik geleerd omdat ik ben opgegroeid in twee gezinnen: het gezin van mijn moeder en het gezin van mijn vader. Het ene gezin los, het andere strakker en daar leerde ik als kind al om mee om te gaan en op in te spelen.

Dat heeft mij gemaakt tot iemand die zich heel goed kan inleven in situaties en gedachtegangen. Ik zie elke dag weer hoe waardevol dat is voor mij als persoon en voor mijn bedrijf en missie natuurlijk.

Want die missie van mij, die is me er eentje: dat iedere ondernemer vanuit zijn eigen kwaliteiten onderneemt.

Het heden

Sociaal ondernemen helemaal begrijpen

Mijn fascinatie hiervoor is begonnen op de opleiding CMV (sociaal werk). Ik koos daar de specialisatie ‘Sociaal Ondernemen’. Ik was supergemotiveerd, maar kreeg maar niet voor mezelf duidelijk wat die term nou echt betekende. Ik stelde vragen, maar kreeg geen antwoorden waar ik iets mee kon. Onderzoekend als ik ben, ben ik zelf gaan uitvogelen wat dat sociaal ondernemerschap nou inhoudt. Toen het voor mij eenmaal duidelijk was (en dan ook echt 100% duidelijk), kon ik mij voorstellen dat meerdere ondernemers met diezelfde onduidelijkheid en vragen zitten. Een missie was geboren, het bedrijf Jentel Daniecke was een feit.

Het ondernemen begon al op mijn 22e, in de theaterwereld. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over ondernemen en over hoe je de stap kunt maken naar sociaal oftewel duurzaam ondernemen.

Elke dag maak ik de bewuste keuze om natuur en mens een beetje gezonder te maken. Doe je mee?

Over Jentel

Nog een paar leuke feitjes

Z

‘Cat woman here!’, ik heb een kat genaamd Lennox

Z

De films van Harry Potter kijk ik elk jaar weer

Z

In mijn hoofd ben ik chaotisch, maar voor de buitenwereld onwijs gestructureerd en gedisciplineerd.

Z

Ik ben echt altijd, maar dan ook altijd in voor koffie.

Z

Ik onderneem vanuit kennis én intuïtie.

Z

Mijn andere passie is het geven van theaterworkshops.

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail