ClickUp op maat

Wat kan Clickup voor jou betekenen?

ClickUp is de meest veelzijdige online tool die er is. Doordat hij zo veelzijdig is verlies je snel waar je moet beginnen om meer overzicht te krijgen. Je stopt met de online tool en gaat weer terug naar de chaos die je al had. Daar komt nu verandering in. Ik (Jentel) heb de oplossing. De hele opzet voor ClickUp ga ik voor je maken, zodat jij aan de slag kunt met overzicht. Dit klinkt toch als muziek in je oren?

Voor gezinnen, VA's, ondernemers en teams

ClickUp is op vele manieren te gebruiken.Voor drukke gezinnen, voor gezinnen die extra zorg hebben en meer overzicht willen hebben in de planning van wanneer de zorg komt en wat er gedaan is, voor hele teams die beter met elkaar willen samenwerken en voor ze ondernemers die zlef meer overzicht willen hebben.

Je wil niet blijven uitvogelen hoe een online tool werkt

Je hebt verschillende online tools geprobeerd, omdat je weet dat hier de toekomst ligt. Toch kom je er niet uit.

Je hebt de stok achter de deur

Doordat het helemaal voor je wordt klaar gezet en je krijgt de uitleg erbij die je nodig heb, weet je dat je eindelijk met overzicht aan de gang kan gaan. Zonder dat je uren verspild aan het uitzoeke van een online tool.

HOW

Aanpak

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste is er een kennismakingsgesprek. We gaan elkaar beter leren kennen om te kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan. Hierin bespreken we wat je wensen zijn en je doelen. Aan de hand hiervan geef ik de indicatie van welk pakket er het beste bij past. Past er geen pakket bij? Dan ga ik er een op maat maken. 
Als we het er beide over eens zijn dat we deze samenwerking aan willen gaan, ga ik voor je aan de slag met de gemaakte afspraken. We houden in eerste instantie contact met de mail of de telefoon. Gaan we een langere samenwerking aan dan gaan we over op het contact houden via ClickUp. Zo houden we het overzichtelijk voor ons allemaal. 
Het uitgangspunt van onze samenwerking is altijd dat je zelf, VA/PA, team of secretaresse(n) het helemaal kunnen overnemen. Het ligt aan het pakket hoe snel dit gebeurd. Lees hieronder verder welke pakketten er zijn.

WHAT

Pakketten

AANRADER

De pakketten zijn voor jou, wanneer:

Z

Je vaak je focus verliest.

Z

Je nieuwsgierig bent naar of de digitale tool wat voor jou is.

Z

Je weet dat het anders moet, maar niet weet waar je moet beginnen.

Z

Je het niet zelf helemaal wil uitzoeken.

Z

Je een gezin hebt die extra hulp of zorg krijgt maar de planning een chaos is.

Z

Je een gezin hebt die veel verschillende taken, sporten, hobby's en andere activiteiten hebben.

Z

Je een VA bent met verschillende opdrachtgevers.

Z

Je een team hebt die efficiënt met elkaar wil samenwerken.

REVIEW

Wat anderen vonden!

Ik ben super goed op weg geholpen door Jentel en kan aan de slag met ClickUp. Door middel van het delen van haar scherm ben ik veel wijzer geworden en snap ik er al meer van. Helemaal top!

Mariska Groot

VA

WHO

Wie is Jentel

Met mij krijg je:

Humor, creativiteit, directheid en natuurlijk de inzichten die je nodig hebt om sociaal en productieve ondernemer te worden.

Een stukje terug in de tijd

Mijn hoofd is altijd al een chaos geweest. Ik weet niet beter dan dat mijn hoofd altijd aanstaat. Het hoort bij mij. Gelukkig heb ik twee essentiële onderdelen mezelf helemaal eigen kunnen maken die het leven wat makkelijker maken. 

Dat is genoeg ontspannen, creatief bezig zijn én plannen.

Vanaf de middelbare school begon mijn chaotische hoofd mij in de weg te zitten. We leerden allemaal plannen in de klas, maar ik was een van de weinige die heel blij was met dit hulpmiddel. Mijn agenda was mijn bijbel geworden en als snel vroegen klasgenoten aan mij wat we het volgende uur hadden of wanneer de eerste toets eraan kwam. Mijn hoofd werd door het plannen rustiger en ik hield overzicht over de dag, week en maand. 

Het enige nadeel was dat de agenda’s van toen allemaal dezelfde binnenkant had en daarmee werken zorgde soms voor een rommelige agenda. 

Waar zitten we nu?

Door de jaren heen ben ik mijn eigen agenda’s gaan ontwerpen en ben ik digitale tools gaan ontdekken wat er wel en niet werkt. Inmiddels al vele mensen geholpen met een speciaal ontworpen agenda voor hun en de tips gegeven die ik zelf ook gebruikte.
Na heel wat jaren verder kan ik wel zeggen dat iedereen kan plannen, mits je precies weet hoe het voor je kunt werken in plaats van tegen je.
En ik help je daar graag bij. Hoe? Door de Innerlijke Kwaliteiten Analyse, door de ontworpen agenda’s, door de cursus en door de op maat gemaakt omgevingen in ClickUp.

Van onrust naar ontspanning

Wanneer jij ook meer rust wil in het altijd onrustige hoofd, vraag dan een vrijblijvend kennismakings gesprek aan. We willen toch alleen meer rust in ons hoofd, met meer ontspanning werken en het plezier terugkrijgen in onze onderneming. Gun jezelf de tijd om je te laten inspireren dat het ook daadwerkelijk anders kan!

Wil je weten wat Jentel Daniecke nog meer doet?

Bekijk de website of druk op een van de onderstaande knoppen.

Bekijk het aanbodStuur een mail