AANBOD

Het aanbod

Op maat gemaakte ClickUp omgevingen

Voor ondernemers, particulieren en teams

Wil je niet alles zelf hoeven uitzoeken in ClickUp? En toch wil je direct aan de slag om meer overzicht, betere communicatie met je samenwerkingen en alles op een plek, dit kan! Met een kennismakings gesprek met mij kom je erachter wat er allemaal kan met ClickUp en wat ik voor je kan betekenen. Na akkoord ga ik voor je aan de slag om je ClickUp helemaal zo in te richten dat je er zelf makkelijk mee aan de slag kunt. 

Er zijn diverse pakketten die ik aanbiedt. Klik op onderstaande knop om erachter te komen welke bij jou past.

Gratis ClickUp template

5 minuten, individueel

Ontdek met deze template de basis stappen van ClickUp en maak kennis met wat een online tool voor jou kan doen op een simpele manier.

Wat krijg je in deze template?

  • De makkelijke versie van een online agenda met 4 basis kleuren
  • Een uitleg over hoe je de template moet gebruiken: “De begin hier gids
  • Binnen 5 minuten kun jij starten met het gebruiken van de agenda
  • Hiermee krijg je direct meer overzicht in al je afspraken en taken die je te doen hebt.

Bespaar tijd, creëer overzicht en maak kennis met dé online tool van dit moment

Let op de template krijg je in de mail.

Online Cursus

3 maanden, individueel

Dé online cursus voor iedeeen zonder overzicht om binnen 3 maanden weer grip op je planning te krijgen. Met 4 groepscalls extra gedurende de drie maanden.

Innerlijke kwaliteiten analsye

2 uur, individueel

In twee sessies van een uur ontdek je je innerlijke kwaliteiten die ervoor zorgen dat je gerichter kunt gaan ondernemer. Door het doen van een praktische test en het invullen van een vragenlijst wordt duidelijk welke kwaliteiten er in jou zitten als ondernemer en welke valkuilen jij hebt als ondernemer!

Planner

Digitaal of laten drukken

Wanneer je meer focus wil op een dag om je doelen te behalen, dan stel ik altijd voor om een agenda aan te schaffen. Nu is het best moeilijk om een goeie agenda te vinden die je niet laat afleiden. De Jentel Daniecke planner is hierop ontworpen. Wil met echte focus aan de slag koop dan de Jentel Daniecke planner en behaal je doelen.