Innerlijke kwaliteiten analsye

2 uur, individueel

In twee sessies van een uur ontdek je je innerlijke kwaliteiten die ervoor zorgen dat je gerichter kunt gaan ondernemer. Door het doen van een praktische test en het invullen van een vragenlijst wordt duidelijk welke kwaliteiten er in jou zitten als ondernemer en welke valkuilen jij hebt als ondernemer!

Hoe word ik een sociaal ondernemer?

3 maanden, hybride cursus

Jij hebt je bedrijf op orde en je wilt als ondernemer een stap verder gaan. je wilt nu ook de stappen zetten voor een betere toekomst en een duurzamere wereld. Je wilt sociaal gaan ondernemen.

Dan is deze cursus voor jou!

Een maatschappelijk evenement organiseren?

Geef de organisatie uit handen

Naast het geven van informatie over sociaal ondernemen ben ik zelf sociaal ondernemer in de theater- en evenementen branche. Heb je een concept maar weet je niet hoe je het evenement moet gaan organiseren? Stap 1 is door op onderstaande knop te drukken.

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Stuur een mail