Maatschappelijke evenementen

Een evenement op maat

Je hebt een mooi concept in je hoofd voor een evenement met een doel die een positief effect heeft op de maatschappij en/of de natuur. Nu moet je het alleen nog organiseren. Maar hoe? 

Geef de organisatie uit handen

Als je niet weet waar je moet beginnen, geen paniek. Jentel neemt graag de organisatie uit handen, zodat jij de taken kan doen waar jij goed in bent. 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Door de ervaring als sociaal ondernemer en de uitdagingen die dit met zich mee neemt, weet Jentel goed op welke aspecten je kunt verduurzamen in je evenement. Is er een onderdeel waar je graag op wil verduurzamen, maar waar nog geen oplossing voor gevonden is? Laat het vooral weten, niks is te gek en door een breed netwerk ligt de oplossing misschien wel binnen handbereik.

OVEREENKOMSTEN

Vind je ook de volgende onderdelen belangrijk?

Z

Je wil van je evenement een succes maken.

Z

Je wil met je evenement écht iets betekenen voor de maatschappij of het milieu

Z

Je wil samenwerken met sociaal ondernemers.

Z

Je wil je geen zorgen hoeven maken over alle zaken die geregeld moeten worden.

HOW

Het stappenplan

Stap 1

Je stuurt mij een mail

In deze mail geef je aan wat voor soort evenement je wil organiseren. Is het een festival, een theatervoorstelling, een buurt evenement of iets anders wat een maatschappelijk doel heeft? Dit is belangrijk voor mij om te weten, zodat ik gelijk kan kijken wat er nodig is om het evenement tot een succes te maken.

Stap 2:

We plannen een moment in voor een meeting

In de meeting gaan we in gesprek over wat je graag zou willen en geef ik advies of het haalbaar is. Hebben we een klik en zijn we het eens over hoe we gaan samenwerken? Yes, dan gaan we samen het evenement organiseren.

Stap 3:

De samenwerking

We houden contact en komen geregeld even samen om te kijken of het organiseren nog volgens planning verloopt. We gebruiken elkaars netwerk om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken zijn in de voorbereidingen, maar ook tijdens het evenement zelf.

WHY

Waarom zou je voor Jentel Daniecke kiezen?

Z

Jentel is gestructureerd, passievol en neemt initiatief.

Z

Ze weet precies wat er gedaan moet worden.

Z

Kwaliteit staat altijd voorop, zonder het doel uit ogen te verliezen.

Z

Samenwerken is dé sleutel tot succes.

Z

Er zijn meer oplossingen dan problemen.

Z

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel!

Z

Je wil met je evenement écht iets betekenen voor de maatschappij of het milieu

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail