ClickUp Your Life

Dé online cursus voor iedereen zonder overzicht om binnen 3 maanden weer grip op je planning te krijgen.

Ben jij het ook zo zat om altijd in chaos te leven en heb je behoefte aan meer overzicht? Dan hebben wij iets voor jou! Op 19 juni gaan de deuren open van onze online cursus “ClickUp Your Live”. In 8 stappen, inclusief vier groepscoach calls, leer je hoe je kunt plannen en werken met ClickUp. Na de cursus weet je niet alleen meer over je kwaliteiten en valkuilen, maar weet je ook welke planningsmethode het beste bij jou past. Bovendien ben je een ClickUp-pro geworden en kun je je eigen agenda en projecten inplannen. Mis deze kans niet om jouw leven meer op orde te krijgen en meld je nu aan voor onze cursus!

Je bent klaar met de chaos in je hoofd

Elke dag stapelen de to-do lijstje op en je hebt geen idee. Het lijkt in je hoofd niet rustiger te worden. Je bent gewoon moe van al het denken aan het einde van de dag. Dan is deze cursus voor jou.

Je hebt de stok achter de deur

Deze online cursus ga je aan de slag met je eigen kwaliteiten en valkuilen, maar je doet het niet alleen. Je krijgt de steun van Jentel én van de andere cursisten. Zo vergroot je de kans op slagen!

Van chaotisch naar productief

ClickUp

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ClickUp de meest krachtige en best aanpasbare projectmanagementtool is die ontworpen is om ondernemers en teams te helpen bij het organiseren, plannen, volgen en beheren van hun taken en projecten. Het is een alles-in-één platform dat verschillende functies biedt, zoals taakbeheer, kalenders, tijdregistratie, documentenbeheer, integraties en nog veel meer. ClickUp heeft een basis die voor iedereen geschikt is, maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Het doel van ClickUp is om ondernemers en teams te helpen meer gedaan te krijgen en productiever te worden door het makkelijker maken van het bijhouden van taken en projecten.

Jentel Daniecke

En dat is precies wat ik ook doe met Jentel Daniecke, ik motiveer de chaotische ondernemers om een productieve chaoot te worden op hun eigen manier. Dat het plannen weer leuk én overzichtelijk wordt. In plaats van een onderwerp wat je maar blijft achtervolgen.

Dit is allemaal leuk, maar is ClickUp dan ook geschikt voor de ZZP’ers en freelancers onder ons?

Jazeker! ClickUp is een grote tool die je zo klein kan maken als je zelf wil. Je hoeft het dus niet te gebruiken om binnen teams samen te werken, je kunt het ook inzetten als je online agenda of notitie boek. Of je kunt je opdrachten er makkelijk in bijhouden en dit direct doorgegeven aan je opdrachtgever. Op deze manier scheelt het weer heel veel mailen naar elkaar én dus tijd.

 

ClickUp is er echt voor je om je tijd te kunnen besparen! Het is heel makkelijk, je hebt alleen even de basis nodig. De basis kun je zelf ontdekken of ik help je er graag bij. Daarom organiseer ik een webinar over ClickUp en leer ik je de basis van ClickUp zodat je er gelijk zelf mee aan de slag kunt. Het allerbelangrijkste vind ik dat je namelijk het zelf moet kunnen en hierdoor ziet dat het je tijd bespaart en meer inzicht in je daadwerkelijke uren.

Belangrijke informatie

Wanneer je de cursus volgt krijg ga je direct aan de slag. Eerst met jezelf leren kennen en vervolgens ga je aan de slag met ClickUp. Alles wat je leert in de video’s ga je door middel van de opdrachten gelijk in realiteit brengen. Hierdoor heb je aan het einde van de drie maanden gelijk al het overzicht wat je nodig hebt om een frisse start na de zomer te maken.

Naast alle video’s en opdrachten krijg je ook nog 4 groeps coach  calls van Jentel erbij. In deze coachcalls kun je alle vragen stellen aan Jentel zodat je groei nog groter wordt. Uiteindelijk haal je zelf alles uit de cursus wat je zelf erin stopt. Dus kom vooral met vragen over je manier van plannen, wees nieuwsgierig en pas alle tips toe. Daarnaast kun je ook de hulp inroepen van je mede cursisten in de community omgeving. Hierdoor creeer je een extra stok achter de deur en kun je je netwerk vergroten!

Na deze cursus weet je precies waar je valkuilen zitten en hoe je hiermee om kan gaan. Daarnaast heb je nieuwe mensen leren kennen. En ben je een pro geworden met dé online tool van het moment.

Dus ClickUp Your Life en volg de cursus!

€299,-

exclusief btw

AANRADER

De cursus is voor jou, wanneer:

Z

Je vaak je focus verliest.

Z

Je alles wil weten over ClickUp.

Z

Je nieuwsgierig bent naar of de digitale tool wat voor jou is.

Z

Je weet dat het anders moet, maar niet weet waar je moet beginnen.

Z

Je je doelen van het jaar écht wil gaan halen.

Z

Je jezelf beter wil leren kennen.

Z

Je nu écht wil veranderen op een laagdrempelige en effectieve manier.

Z

Je wilt weten op welke manier er voor jou overzicht komt.

WHO

Wie is Jentel

Met mij krijg je:

Humor, creativiteit, directheid en natuurlijk de inzichten die je nodig hebt om sociaal en productieve ondernemer te worden.

Een stukje terug in de tijd

Mijn hoofd is altijd al een chaos geweest. Ik weet niet beter dan dat mijn hoofd altijd aanstaat. Het hoort bij mij. Gelukkig heb ik twee essentiële onderdelen mezelf helemaal eigen kunnen maken die het leven wat makkelijker maken. 

Dat is genoeg ontspannen, creatief bezig zijn én plannen.

Vanaf de middelbare school begon mijn chaotische hoofd mij in de weg te zitten. We leerden allemaal plannen in de klas, maar ik was een van de weinige die heel blij was met dit hulpmiddel. Mijn agenda was mijn bijbel geworden en als snel vroegen klasgenoten aan mij wat we het volgende uur hadden of wanneer de eerste toets eraan kwam. Mijn hoofd werd door het plannen rustiger en ik hield overzicht over de dag, week en maand. 

Het enige nadeel was dat de agenda’s van toen allemaal dezelfde binnenkant had en daarmee werken zorgde soms voor een rommelige agenda. 

Waar zitten we nu?

Door de jaren heen ben ik mijn eigen agenda’s gaan ontwerpen en ben ik digitale tools gaan ontdekken wat er wel en niet werkt. Inmiddels al vele klasgenoten geholpen met een speciaal ontworpen agenda voor hun en de tips gegeven die ik zelf ook gebruikte.
Na heel wat jaren verder kan ik wel zeggen dat iedereen kan plannen, mits je precies weet hoe het voor je kunt werken in plaats van tegen je.
En ik help je daar graag bij. Hoe? Door de Innerlijke Kwaliteiten Analyse, door de ontworpen agenda’s én door de cursus.

Van onrust naar ontspanning

Wanneer jij ook meer rust wil in het altijd onrustige hoofd, meld je dan aan voor de cursus over ClickUp. We willen toch alleen meer rust in ons hoofd, met meer ontspanning werken en het plezier terugkrijgen in onze onderneming. Gun jezelf de tijd om je te laten inspireren dat het ook daadwerkelijk anders kan!

Nog een klein geheim

Als je nog niet helemaal overtuigd bent om deze cursus te volgen dan wil ik je graag het volgende mee geven. Ik heb de uitgewerkte cursus voorgelegd aan verschillende succesvolle ondernemers met de vraag: “Hoeveel zou deze online cursus kosten?”.  De vraag naar mij was: “Waar zat je zelf aan te denken?” “€299,- ongeveer exclusief de btw”, “Je bent gek, dat is mega goedkoop voor de verandering en waarde die je meegeeft”.

Deze prijs bied ik dus ook maar 1 keer aan, want ik ben ook een beetje gek. En ik biedt het graag nu voor minder aan zodat we met z’n allen kunnen groeien! Dat is ook waar Jentel Daniecke voor gaat, samen!

REMINDER

Let op!

Alles op een rij

– De deuren van deze cursus gaan op 19 juni 2023 open. Na de opening van de deuren is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de cursus, dit kan dan pas weer volgend jaar met een nieuwe ronde.

– 8 modules gevuld met video’s, opdrachten en vragen zodat je direct aan de slag kunt om je agenda en projectmanagement helemaal naar eigen wensen in te vullen.

– Deze prijs van €299,- exclusief de btw biedt ik dus ook maar 1 keer aan dus wil je onwijs veel waarde voor weinig geld? Dan is dit je kans.

– In de prijs zitten ook 4 online groeps coach calls die gepland staan in juni, juli, augustus en september. Het moment om al je vragen, tegenslagen en mijlpalen te delen en te bespreken.

– Maak kennis met gelijkgestemde en deel je tips onderling in de community omgeving.

 

FQA

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de online meetingen?
Belangrijke data
  • 19 juni openen zich de deuren van de online cursus
Begin meeting
  • Dinsdag 27 juni 11:00 uur -12:00 uur
Q&A meeting
  • Dinsdag 11 juli 11:00 uur -12:00 uur
  • Dinsdag 15 augustus 11:00 uur -12:00 uur
Afsluitende meeting
  • Dinsdag 12 september 11:00 uur -12:00 uur

 

Wanneer gaat de online cursus van start

Op 19 juni 2023 gaan de deuren open van de online curus. Je kunt je tot 18 juni 2023 inschrijven, daarna sluit de inschrijving van de online cursus. Je moet dan weer wachten tot 2024.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer de deuren nog een keer open gaan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Op welk platform komt de cursus

De cursus wordt gemaakt in Huddle. Dit is een online cursus omgeving met community omgeving in 1. Zo heb je alles bij elkaar. Als je al eens een cursus gevolgd heb via Huddle dan gebruik je dit account ook voor deze cursus. Heb je nog niet van Huddle gehoord? Geen probleem er komt een uitleg over hoe Huddle te gebruiken zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn €299,- exclusief de BTW.

Wat zit er allemaal in:

– 4 coachcalls

– 22 video’s met opdrachten

– community omgeving

– 3 maanden begeleiding

– na de 3 maanden nog steeds toegang tot de community

ClickUp:

Dit is hét platform waarmee we gaan werken, het aanmaken van een account is geheel gratis. Ook tijdens deze cursus heb je geen betaalde versie nodig.

 

Wat is de tijds investering per week

Dit zal verschillen per persoon. Over het algemeen doe je er 1 á 2 uur per uur over. Dit is dan het bekijken van de video’s en het doen van de opdrachten. Wil alles tot de puntjes weten dan zit je al snel op 3 uur per week. 

De opdrachten zijn zo ontworpen dat je gelijk aan de slag gaat met je eigen planning. Dus als je normaal al een half uur bezig bent met je planning in de week, dit half uur kun je dus ook gebruiken voor de cursus.

Ik heb nog een andere vraag hoe kom ik met Jentel in contact

Je kunt je vraag mailen naar email@jenteldaniecke.nl en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord op je vraag. Wil je weten of de cursus wat voor jou is dan kan er ook een afspraak in gepland worden.

Wil je weten wat Jentel Daniecke nog meer doet?

Bekijk de website of druk op een van de onderstaande knoppen.

Bekijk het aanbodStuur een mail