Webinar: “Van overvolle en onoverzichtelijke dagen naar ruimte, rust en overzicht in 5 stappen!”

Hét webinar wat je niet wilt missen!

Aan het einde van de dag voel je je moe, je bent de hele dag door aan het rennen geweest, je hebt onwijs veel onrust in je hoofd en lichaam, je denkt dat er nooit een rustige/fijne dag in de week zit. Herken je dit? Dan is het webinar op 22 augustus, voor jou!

Je wilt meer overzicht in je hoofd

Je bent er helemaal klaar mee, dat je hoofd vol zit en voor je gevoel achter de feiten aan loopt qua taken en projecten. Je bent klaar met het onrustige gevoel in je lichaam als je je agenda opent en ziet wat er allemaal nog moet gebeuren.

Je wilt meer focus

Na het webinar weet je hoe je beter kunt plannen waardoor jij meer tijd overhoudt en tegelijkertijd je bedrijf laat groeien!

WHAT

Het webinar

Van chaotische ondernemer naar productieve chaoot

ClickUp

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ClickUp de meest krachtige en best aanpasbare projectmanagementtool is die ontworpen is om ondernemers en teams te helpen bij het organiseren, plannen, volgen en beheren van hun taken en projecten. Het is een alles-in-één platform dat verschillende functies biedt, zoals taakbeheer, kalenders, tijdregistratie, documentenbeheer, integraties en nog veel meer. ClickUp heeft een basis die voor iedereen geschikt is, maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Het doel van ClickUp is om ondernemers en teams te helpen meer gedaan te krijgen en productiever te worden door het vereenvoudigen van complexe projectmanagementprocessen.

Jentel Daniecke

En dat is precies wat ik ook doe met Jentel Daniecke, ik motiveer de chaotische ondernemers om een productieve chaoot te worden op hun eigen manier. Dat het plannen weer leuk én overzichtelijk wordt. In plaats van een onderwerp wat je maar blijft achtervolgen.

Dit is allemaal leuk, maar is ClickUp dan ook geschikt voor de ZZP’ers en freelancers onder ons?

Jazeker! ClickUp is een grote tool die je zo klein kan maken als je zelf wil. Je hoeft het dus niet te gebruiken om binnen teams samen te werken, je kunt het ook inzetten als je online agenda of notitie boek. Of je kunt je opdrachten er makkelijk in bijhouden en dit direct doorgegeven aan je opdrachtgever. Op deze manier scheelt het weer heel veel mailen naar elkaar én dus tijd.

ClickUp is er echt voor je om je tijd te kunnen besparen! Het is heel makkelijk, je hebt alleen even de basis nodig. De basis kun je zelf ontdekken of ik help je er graag bij. Daarom organiseer ik een webinar over ClickUp en leer ik je de basis van ClickUp zodat je er gelijk zelf mee aan de slag kunt. Het allerbelangrijkste vind ik dat je namelijk het zelf moet kunnen en hierdoor ziet dat het je tijd bespaart en meer inzicht in je daadwerkelijke uren.

Belangrijke informatie

Wanneer je een webinar volgt blijkt het vaak een manier te zijn om alleen informatie te geven over een aanbod. In het webinar dat ik geef, krijg je naast de informatie ook directe handvatten om na het webinar gelijk aan de slag te gaan. Op deze manier kun je de volgende dag al beginnen met de weg naar een productieve chaoot te worden. En wat nog mooier is, je krijgt alle informatie plus handvatten helemaal GRATIS. En dit terwijl ik al 2 jaar lang informatie verzamel en vertel aan meerdere ondernemers en bedrijven. Er zijn twee momenten dat je bij het webinar aanwezig kan zijn. Dat is om 11:00 uur op 22 augustus. Dus pak je kans!

€0,-

+ Cadeau t.w.v. €36,-

AANRADER

Het webinar is voor jou, wanneer:

Z

Je vaak je focus verliest.

Z

Je alles wil weten over ClickUp.

Z

Je nieuwsgierig bent naar of de digitale tool wat voor jou is.

Z

Je weet dat het anders moet, maar niet weet waar je moet beginnen.

Z

Je je doelen van het jaar écht wil gaan halen.

Z

Je jezelf beter wil leren kennen.

Z

Je nu écht wil veranderen op een laagdrempelige en effectieve manier.

Z

Je wilt weten op welke manier er voor jou overzicht komt.

WHO

Wie is Jentel

Met mij krijg je:

Humor, creativiteit, directheid en natuurlijk de inzichten die je nodig hebt om sociaal en productieve ondernemer te worden.

Een stukje terug in de tijd

Mijn hoofd is altijd al een chaos geweest. Ik weet niet beter dan dat mijn hoofd altijd aanstaat. Het hoort bij mij. Gelukkig heb ik twee essentiële onderdelen mezelf helemaal eigen kunnen maken die het leven wat makkelijker maken. 

Dat is genoeg ontspannen, creatief bezig zijn én plannen.

Vanaf de middelbare school begon mijn chaotische hoofd mij in de weg te zitten. We leerden allemaal plannen in de klas, maar ik was een van de weinige die heel blij was met dit hulpmiddel. Mijn agenda was mijn bijbel geworden en als snel vroegen klasgenoten aan mij wat we het volgende uur hadden of wanneer de eerste toets eraan kwam. Mijn hoofd werd door het plannen rustiger en ik hield overzicht over de dag, week en maand. 

Het enige nadeel was dat de agenda’s van toen allemaal dezelfde binnenkant had en daarmee werken zorgde soms voor een rommelige agenda. 

Waar zitten we nu?

Door de jaren heen ben ik mijn eigen agenda’s gaan ontwerpen en ben ik digitale tools gaan ontdekken wat er wel en niet werkt. Inmiddels al vele klasgenoten geholpen met een speciaal ontworpen agenda voor hun en de tips gegeven die ik zelf ook gebruikte.
Na heel wat jaren verder kan ik wel zeggen dat iedereen kan plannen, mits je precies weet hoe het voor je kunt werken in plaats van tegen je.
En ik help je daar graag bij. Hoe? Door de Innerlijke Kwaliteiten Analyse, door de ontworpen agenda’s én door het webinar over ClickUp.

Van onrust naar ontspanning

Wanneer jij ook meer rust wil in het altijd onrustige hoofd, meld je dan aan voor het webinar over ClickUp. We willen toch alleen meer rust in ons hoofd, met meer ontspanning werken en het plezier terugkrijgen in onze onderneming. Gun jezelf een uur de tijd om je te laten inspireren dat het ook daadwerkelijk anders kan!

Wil je weten wat Jentel Daniecke nog meer doet?

Bekijk de website of druk op een van de onderstaande knoppen.

Bekijk het aanbodStuur een mail