30 en starten met coderen 13: terug van weggeweest

Hallo daar! Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste blogpost, maar ik ben terug en ik kan niet wachten om jullie bij te praten over alle spannende ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in mijn leven de afgelopen 2,5 maand! Dus pak een kopje koffie, leun achterover en laat me je meenemen op mijn reis van keuzes maken, onverwachte kansen grijpen en nieuwe avonturen in de wereld van IT en traineeships!

Keuzestressssss

Laten we teruggaan naar februari, toen ik voor een enorme uitdaging stond: het kiezen tussen twee verschillende traineeships, EVG Start en Neomax (nu RiseWorks). Het was een lastige beslissing, en hoewel mijn rationele kant schreeuwde om logica, wist ik diep van binnen dat mijn beste keuzes altijd gebaseerd waren op gevoel. En laat ik je vertellen, dat was geen makkelijke beslissing!

Een onverwachte kans

Maar toen gebeurde er iets interessants. Terwijl ik me had gecommitteerd aan RiseWorks, verscheen er plotseling een bericht van een recruiter op mijn LinkedIn. Haar profiel sprong eruit, en ze zag potentie in mijn achtergrond, ondanks mijn gebrek aan technische ervaring. Ik besloot de sprong te wagen en het sollicitatieproces in te gaan. Alles leek perfect op papier, maar toch voelde het niet helemaal juist.

Tegelijkertijd diende zich een andere optie aan voor een opdracht binnen het traineeship. Na enkele gesprekken met familie, vrienden en beide bedrijven, bleef ik vertrouwen op mijn gevoel. Ik koos voor RiseWorks en hoopte op de opdracht op de Zuidas. En raad eens? Het universum werkte mee!

Een nieuw begin

Dus hier ben ik dan, klaar om morgen, 1 mei, te beginnen aan mijn nieuwe avontuur op de Zuidas. De zenuwen gieren door mijn lijf, maar ik ben ook ontzettend enthousiast. Het wordt een totaal nieuwe ervaring, vol nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien in de wereld van IT.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn avonturen te volgen! Ik kan niet wachten om jullie op de hoogte te houden van mijn reis en alle spannende wendingen die nog komen gaan. Blijf op de hoogte voor meer updates en verhalen uit mijn leven in de IT-wereld!

Tot snel❤

Liefs Jentel