Jentel Daniecke

Innerlijke kwaliteiten vinder

 

 

 

OnlineBlog

Wat doet Jentel Daniecke?

Je leeft in een wereld die vol zit met keuzes die je kunt maken. Het gevoel van hoge verwachtingen die anderen hebben over ons en waaraan wij dan willen voldoen. Daarnaast hebben we veel dingen te doen namelijk; werken, sporten, eten, verzorgen en als het nog lukt ook nog naar sociale bezigheden zoals verjaardagen. We willen alle activiteiten zo goed mogelijk doen en geen fouten bij maken. Onze perfectionisme zit in de weg, onze agenda’s en to-do lijsten puilen uit en tot overmaat van ramp bestaan de kantoortuinen nog steeds. Logisch dat jij je focus en grip verliest op je werk. 

Jentel Daniecke zorgt ervoor dat jij weer focus én grip krijgt op je werk- en leefomgeving!

Online analyse

  • Verlies je vaak de focus op je werk?
  • Weet jij niet welke werk-/leeromgeving voor jou werkt?
  • Ben je altijd uitgeput als je thuis komt?
  • Wil jij in je eigen omgeving jezelf beter leren kennen?

 Heb je meerdere ja’s, klik dan op LEES MEER

team Training

  • Heeft jouw team problemen met focus?
  • Kan er nog beter met elkaar samengewerkt worden?
  • Ken jij de behoeftes van jouw teamleden?

Heb je meerdere ja’s, klik dan op LEES MEER

Jentel

Jentel

Innerlijke kwaliteiten vinder

Jentel Daniecke is altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling, psychologie, actief in het sociaal domein, een doener, van ervaringen kunnen leren, luisterend oor, agoog, anderen activeren, veel structuur en iemand die in beelden denkt.

Jentel kan een probleem vanuit meerdere kanten belichten. Zij ziet daardoor veel oplossingen en deze zijn vaak creatief van aard. Als Jentel een hersenspinsel heeft, dan stopt zij niet bij het idee van dat beeld. Door haar innerlijke kwaliteiten kan zij dit in beeld brengen om zo haar hersenspinsel om te zetten in een echt plan.  Ze maakt dan o.a. gebruik van analoge fotografie, allerlei soorten schema’s en kleuren mindmaps.

Visie

Door individuen bewust te maken van hun eigen unieke identiteit krijgen zij meer zelfvertrouwen. Zij maken met die zelfvertrouwen de keuzes in het leven en laten zich niet tot weinig beïnvloeden door de sociale druk. Op deze manier word de samenleving sterker.

Missie

Met interactieve en creatieve activiteiten en de daarbij behorende gesprekken, word jij geactiveerd. Hiermee ontdekken we waar jouw kwaliteiten, talenten en passies liggen. Door die te ontdekken kun je meer focus creëren in je studie- en/of werk omgeving, kunnen er doelen behaald worden en worden dromen haalbaar. Daarnaast houd je meer energie over voor de andere leuke dingen in het leven.

 

jaar ervaring

soorten oplossingen

kat

Koppen koffie

Blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Online analyse

Stel je voor: je komt ‘s ochtends op je werk en je wilt met volle aandacht bezig zijn met een taak die om 16:00 uur af moet zijn. Je bent er druk mee bezig in de grote kantoortuin waar je werkt. Om de haverklap hoor je de deur open en dicht gaan, je wordt afgeleid doordat je buiten iets ziet gebeuren. Tegelijkertijd vraagt een collega of je koffie wilt en laat een andere collega een grappig bericht zien die zij langs ziet komen op internet. Inmiddels is het lunch tijd en ben je nog geen klap verder gekomen. Ach dan maar even buiten de deur lunch halen en een ommetje maken. Eenmaal terug stel je jezelf voor om weer gefocust aan het werk te gaan. Je telefoon gaat, een telefoontje die je niet kunt weigeren. Weer een uur later. Je ziet de tijd wegtikken en je deadline ook. Herkenbaar?

Ben jij er ook zo klaar mee om elke keer je focus te verliezen op je werk?

Laat mij je helpen en klik op de knop!

 

team training

Jouw team naar een hoger plan tillen, dat wil elke leidinggevende, docent, ondernemer of directeur. Een gefocust team haalt betere resultaten en gaat met een goed gevoel naar huis, waar zij zich kunnen ontspannen. Voor vandaag is alles gedaan en morgen staan er weer nieuwe taken op de planning, maar nu eerst mijn aandacht geven aan de kinderen of even ontspannen met een boek op de bank.

Dit is een scenario die voor vele teams nog een droom is. Jentel Daniecke zet uw team weer met de neuzen de goede kant op, laat ervaren waar ieders kwaliteiten liggen hoe het team een gezonde werkomgeving kan creëren.

Je kiest voor Jentel Daniecke wanneer je wilt dat jouw team beter gaat samenwerken, productiever de dag indeelt en dat de werkomgeving geoptimaliseerd wordt. Ben jij toe aan de volgende stap; een gezonde werkomgeving waar ieders kwaliteiten benut worden? 

Wil jij meer informatie over Jentel Daniecke?

Online analyse

Bij de online analyse ontdek jij je kwaliteiten terwijl je niet de deur uit hoeft.

Door te ontdekken wat je kwaliteiten zijn, kun jij weer gefocust aan je werk. Je gaat met jezelf aan de slag in de omgeving waar jij je het meest comfortabel en veilig voelt. Dit klinkt toch als muziek in de oren?

In twee online sessies weet jij hoe je je kunt focussen, hoe je een optimale werk omgeving creëert en hoe je meer energie over houdt na je werk.

Ik heb een gave test ontwikkeld met verschillende opdrachten en vragen. Met die test kan ik binnen een half uur jouw kwaliteiten naar boven halen en kan ik zien waardoor jij elke keer je focus verliest. Deze test ga je doen in de eerste sessie.

In de tweede sessie krijg je de analyse die voorkomt uit de test van sessie 1. Je krijgt handvatten en tips aangereikt zodat jij aan de slag kunt met het creëren van meer focus en grip. Beide sessies duren ongeveer 45 minuten en jij kunt de sessies doen thuis vanaf je bank.

Wil jij het roer omgooien en aan de slag gaan? Zodat je productiever wordt, meer energie overhoud en meer focus krijgt? 

Samenwerkingen met ondernemers

Testimonials

Van jong tot oud, iedereen heeft Jentel even nodig voor een krachtige kwaliteiten kaart

“Deze ontzettend leuke enthousiaste vrouw heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten. Tijdens de grappige opdrachten werd ik uitgedaagd en door middel van een vragenlijst ondervraagd. Zo mooi hoe ze aan de hand van die twee onderdelen duidelijk in kaart heeft gebracht waar mijn talenten zitten en hoe deze naar voren kunnen komen en ook hoe ik ze zou kunnen in mijn praktijk. Ook nog mooie tips voor de talenten die wat meer moeite kosten. Een duidelijke, compacte maar ontzettende belangrijke omschrijving van mijn eigen kwaliteiten.”

Addy van Beek

Ze geeft inzicht in wat voor JOU werkt!

“Met een paar korte opdrachten, een vragen lijst en door je te observeren krijgt Jentel snel inzicht in wat je sterken en wat je minder sterken kanten zijn.
Vervolgens geeft ze tips hoe je je sterke kanten maximaal kan benutten en hoe je je minder sterke kanten met behulp van je sterkere kanten kunt ondersteunen.”

 

 

Bart Lemstra

Dit was een super interessant en leerzaam proces

“Bij sommige kwaliteiten had ik een O ja moment. Dat wist ik, maar door mijn dagelijkse routine was deze naar achter geschoven en dat is zonde omdat ik zoveel meer kan bereiken met mijn kwaliteiten. Wat ik heel fijn vond was dat de kwaliteiten goed doorgenomen werden en dat Jentel me meteen ook handvaten gaf over hoe ik mijn kwaliteiten beter kan inzetten of welke actie wel moet doen en welke actie niet. Jentel haalt twijfels bij je weg en ik ben mij nog bewuster geworden van mijn kwaliteiten en waar mijn eigen kracht ligt.

Anita Kaandorp
Mentale SportCoaching

Wat een inspirerende Innerlijke kwaliteitensessie heb ik gehad met Jentel!

“Ik begrijp nu welke kwaliteiten er in me zitten maar ook welke er minder ontwikkeld zijn en wat ik ertegenover kan plaatsen. Zo weet ik nu wat mij echt helpt om focus te blijven houden tijdens het werk, of om overzicht te creëren.

Jentel is een vrolijke en praktische vrouw die haar afspraken goed nakomt en er écht met aandacht voor je is.”

Marieke van Riel
Marieke van Riel

Blijf Geïnspireerd door mijn

blog

30 en starten met coderen 14: Eerste week overleefd

30 en starten met coderen 14: Eerste week overleefd

Ontdek mijn eerste week op mijn nieuwe baan, vol avonturen en nieuwe ervaringen in de wereld van IT. Van kennismaken met collega’s tot meelopen op de werkvloer en het overwinnen van de eerste uitdagingen. Lees hoe ik mijn weg vind in deze dynamische omgeving en waarom teamwork zo belangrijk is. Verwacht een mix van leuke momenten, uitdagende taken en waardevolle inzichten. Benieuwd naar mijn avonturen? Lees meer…

30 en starten met coderen 13: terug van weggeweest

30 en starten met coderen 13: terug van weggeweest

In deze blog neem ik je mee op mijn reis van het maken van een lastige keuze tussen twee traineeships tot het uiteindelijk landen van een nieuwe opdracht op de Zuidas. Ontdek hoe ik mijn gevoel volgde, te midden van twijfels en beredenering, en uiteindelijk koos voor een avontuur dat me uit mijn comfortzone duwt en me de mogelijkheid biedt om nieuwe vaardigheden in de IT te leren.

30 en starten met coderen – 12

30 en starten met coderen – 12

In deze blog neem ik je mee op mijn persoonlijke reis door het doolhof van keuzes maken. Van het omgaan met onzekerheid tot het volgen van mijn intuïtie, ik deel mijn ervaringen en inzichten terwijl ik navigeer door de uitdagende wereld van besluitvorming. Ontdek hoe ik uiteindelijk de juiste weg vond in mijn zoektocht naar een traineeship in de IT, en laat je inspireren om zelfverzekerd keuzes te maken die bij jou passen.

30 en starten met coderen – 11

30 en starten met coderen – 11

Het nieuwe jaar begon hectisch, maar ook verrassend met traineeshipsgesprekken bij Neomax en EVG Start. Een online cursus hielp me ontdekken dat ik zowel het technische als het menselijke aspect van IT leuk vind. Door open gesprekken en het uitspreken van mijn wensen, heb ik geleerd wat echt bij me past. Lees de gehele blog om er achter te komen wat ik precies ben tegen gekomen.

30 en starten met coderen – 10

30 en starten met coderen – 10

Volg mijn avontuur in de wereld van programmeren, traineeships en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Van het snel doorgronden van opdrachten binnen de online cursus tot het onderzoeken van data en businesskansen. Ontdek hoe ik mijn weg vind in PHP, HTML/CSS en mijn voorbereiding op een uitdagende programmeertest. Een wervelende reis vol spannende uitdagingen!

30 en starten met coderen – 9

30 en starten met coderen – 9

Welkom in mijn IT-dagboek! Deze week begon mijn online cursus bij BitAcademy via het STAP-budget. Ontdek waardevolle lessen en tips over het opbouwen van een IT-portfolio, gratis mentoren vinden en LinkedIn bijwerken. Mijn Fullstack Developer-cursus bij BitAcademy is ook van start gegaan. Volg mijn reis in de wereld van carrièreswitches en IT-ontwikkeling! 💻🚀 #BitAcademy #CareerSwitch #TechPortfolio #LinkedInTips #LearningJourney

30 en starten met coderen – 8

30 en starten met coderen – 8

BitAcademy Kick-off en Europese AI-Wetgeving: Ontdek mijn opwinding tijdens de kick-off van de BitAcademy Fullstack cursus, waar ik de uitdaging aanga om meer dan 100 opdrachten voor april te voltooien. De adrenaline voor mijn aanstaande carrièreswitch als Fullstack Developer is voelbaar! Daarnaast duik ik in het laatste IT-nieuws, met de Europese AI-wetgeving als hoogtepunt. De nieuwe regels voor slimme camera’s en AI-modellen brengen interessante perspectieven op privacy en transparantie. Lees mijn blog voor een diepere duik in deze boeiende ontwikkelingen en de voortdurende balans tussen menselijke creativiteit en regelgeving. 🚀💡🌐 #BitAcademy #AIWetgeving #FullstackDeveloper #ITNieuws #CareerSwitch

30 en starten met coderen – 7

30 en starten met coderen – 7

Entertainment en BitAcademy Countdown – Weekupdate
Lees de weekupdate voor een overzicht van opwindende ontwikkelingen in de entertainmentwereld en de spannende countdown naar BitAcademy! Mis het niet!
Ontdek hoe ik op het laatste moment creativiteit inzetten voor een Sinterklaasviering, inclusief handige tips voor gedichtschrijven met een twist! Bekijk mijn blog voor inspiratie over AI-gebruik bij gedichtschrijven en laat je creativiteit stromen met de last-minute overlevingstips!

30 en starten met coderen – 6

30 en starten met coderen – 6

Stap in mijn schoenen toen ik mijn tweede assessment doorstond. Lees over mijn strijd met tijdsdruk, mijn creatieve kijk op solliciteren, en mijn zoektocht naar bedrijven met een vernieuwende aanpak. 🤓✨
Ontdek mijn teleurstelling na een assessment, maar eindig met een positieve noot over herstelde toetsenborden. 🎉🖥️ En op een dag schijnt de zon na de storm, over UWV en BitAcademy! 🎓🌈 Kom aan boord en volg mijn avontuur! #ITSuccess #AssessmentStruggles #BitAcademyJourney 🚀

Gratis AI-beeldgenerator: maak verbluffende visuals met een simpele tekst prompt

Gratis AI-beeldgenerator: maak verbluffende visuals met een simpele tekst prompt

Ontdek in deze blogpost mijn avontuur met AI-afbeeldingen in november! Van Bing’s Image Creator tot Ideogram.ai en Canva Pro’s Magic Studio, neem ik je mee door mijn ervaringen. Leer hoe ik creatief speelde met technologie en mijn zoekwoorden aanpaste om unieke afbeeldingen te genereren. Ontdek welke tools mijn voorkeur hadden en hoe technologie een bron van plezier kan zijn. Benieuwd naar mijn favorieten? Laat je gedachten achter in de reacties en deel jouw ervaringen! #AI #Creativiteit #TechnologieFun

Heb ik jou binnenkort in beeld?

Mail voor een afspraak, een vraag of voor meer informatie naar:

email@jenteldaniecke.nl

© 2021 - |Jentel Daniecke|Alle rechten voorbehouden|