Jentel Daniecke

Creatief en technisch VA én sociaal ondernemer, die staat voor gezond en duurzaam ondernemen. Voor (kleine) ondernemers klaar zijn om taken te doen binnen hun onderneming die ze helemaal niet leuk vinden om te doen.

 

Creatief en technisch VA

Maakt voor jou de visuele content van marketinguitingen. Denk aan sociale media, flyers, presentaties en website.

ClickUp

Dé online tool waarbij je weer overzicht in je leven krijgt!

Gezond en duurzaam

Sociaal ondernemen staat voor duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Vergeet jij jezelf niet binnen het ondernemen voor anderen? Ga gezond ondernemen!

AANBOD

Het aanbod

Op maat gemaakte ClickUp omgevingen

Voor ondernemers, particulieren en teams

Wil je niet alles zelf hoeven uitzoeken in ClickUp? En toch wil je direct aan de slag om meer overzicht, betere communicatie met je samenwerkingen en alles op een plek, dit kan! Met een kennismakings gesprek met mij kom je erachter wat er allemaal kan met ClickUp en wat ik voor je kan betekenen. Na akkoord ga ik voor je aan de slag om je ClickUp helemaal zo in te richten dat je er zelf makkelijk mee aan de slag kunt. 

Er zijn diverse pakketten die ik aanbiedt. Klik op onderstaande knop om erachter te komen welke bij jou past.

Gratis ClickUp template

5 minuten, individueel

Ontdek met deze template de basis stappen van ClickUp en maak kennis met wat een online tool voor jou kan doen op een simpele manier.

Wat krijg je in deze template?

  • De makkelijke versie van een online agenda met 4 basis kleuren
  • Een uitleg over hoe je de template moet gebruiken: “De begin hier gids
  • Binnen 5 minuten kun jij starten met het gebruiken van de agenda
  • Hiermee krijg je direct meer overzicht in al je afspraken en taken die je te doen hebt.

Bespaar tijd, creëer overzicht en maak kennis met dé online tool van dit moment

Let op de template krijg je in de mail.

Planner

Digitaal of laten drukken

Wanneer je meer focus wil op een dag om je doelen te behalen, dan stel ik altijd voor om een agenda aan te schaffen. Nu is het best moeilijk om een goeie agenda te vinden die je niet laat afleiden. De Jentel Daniecke planner is hierop ontworpen. Wil met echte focus aan de slag koop dan de Jentel Daniecke planner en behaal je doelen.

WHY

Waarom gezond en duurzaam ondernemen?

Je benut je innerlijke kwaliteiten

Door te beginnen bij jezelf en je kwaliteiten te ontdekken die bij jou verstopt zitten ga jezelf zien wat je per dag nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Daarbij kun je nu gericht taken gaan uitbesteden, houd je meer energie over en verminder je de stress!

Je doet wat goed is voor nu en voor je toekomst

Elke keuze die je vandaag maakt heeft grote invloed op de toekomst. Kies dus bij elk besluit voor een positieve uitkomst voor de toekomst.

Je behaalt je doelen

Yes, eindelijk is het zover! Je behaalt je eerste doel die je aan het begin van het jaar hebt benoemd. Dit komt doordat je nu precies de taken doet die bij je passen en je hebt een andere mindset over hoe het ook kan.

Je zorgt goed voor jezelf

Wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je goed voor anderen zorgen. We vergeten maar al te vaak om aan onszelf te denken. Vanaf nu kies je voor je eigen gezondheid én een optimale mindset. Samen gaan we kijken wat er bij jou past, zodat je optimaal voor jezelf als ondernemer kunt zorgen.

Je weet precies welke samenwerkingen je nodig hebt

Wanneer jij jezelf en je onderneming kent kun je precies zien welke samenwerkingen je nodig hebt, maar ook wat je belangrijk vindt voor een langdurige samenwerking.

Je zorgt goed voor je onderneming

Je hebt je onderneming zien ontstaan, groeien en bloeien. Vanzelfsprekend ben je er continu mee bezig. Passen alle onderdelen in je onderneming nog wel bij jou en jouw gewenste toekomst? Wanneer jij met een nieuwe blik naar je onderneming durft te kijken, zal je bedrijf nog meer groeien en bouw je aan een gezonde onderneming.

NIEUWS

Het laatste nieuws

30 en starten met coderen 14: Eerste week overleefd

Ontdek mijn eerste week op mijn nieuwe baan, vol avonturen en nieuwe ervaringen in de wereld van IT. Van kennismaken met collega’s tot meelopen op de werkvloer en het overwinnen van de eerste uitdagingen. Lees hoe ik mijn weg vind in deze dynamische omgeving en waarom teamwork zo belangrijk is. Verwacht een mix van leuke momenten, uitdagende taken en waardevolle inzichten. Benieuwd naar mijn avonturen? Lees meer…

30 en starten met coderen 13: terug van weggeweest

In deze blog neem ik je mee op mijn reis van het maken van een lastige keuze tussen twee traineeships tot het uiteindelijk landen van een nieuwe opdracht op de Zuidas. Ontdek hoe ik mijn gevoel volgde, te midden van twijfels en beredenering, en uiteindelijk koos voor een avontuur dat me uit mijn comfortzone duwt en me de mogelijkheid biedt om nieuwe vaardigheden in de IT te leren.

30 en starten met coderen – 12

In deze blog neem ik je mee op mijn persoonlijke reis door het doolhof van keuzes maken. Van het omgaan met onzekerheid tot het volgen van mijn intuïtie, ik deel mijn ervaringen en inzichten terwijl ik navigeer door de uitdagende wereld van besluitvorming. Ontdek hoe ik uiteindelijk de juiste weg vond in mijn zoektocht naar een traineeship in de IT, en laat je inspireren om zelfverzekerd keuzes te maken die bij jou passen.

30 en starten met coderen – 11

Het nieuwe jaar begon hectisch, maar ook verrassend met traineeshipsgesprekken bij Neomax en EVG Start. Een online cursus hielp me ontdekken dat ik zowel het technische als het menselijke aspect van IT leuk vind. Door open gesprekken en het uitspreken van mijn wensen, heb ik geleerd wat echt bij me past. Lees de gehele blog om er achter te komen wat ik precies ben tegen gekomen.

30 en starten met coderen – 10

Volg mijn avontuur in de wereld van programmeren, traineeships en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Van het snel doorgronden van opdrachten binnen de online cursus tot het onderzoeken van data en businesskansen. Ontdek hoe ik mijn weg vind in PHP, HTML/CSS en mijn voorbereiding op een uitdagende programmeertest. Een wervelende reis vol spannende uitdagingen!

30 en starten met coderen – 9

Welkom in mijn IT-dagboek! Deze week begon mijn online cursus bij BitAcademy via het STAP-budget. Ontdek waardevolle lessen en tips over het opbouwen van een IT-portfolio, gratis mentoren vinden en LinkedIn bijwerken. Mijn Fullstack Developer-cursus bij BitAcademy is ook van start gegaan. Volg mijn reis in de wereld van carrièreswitches en IT-ontwikkeling! 💻🚀 #BitAcademy #CareerSwitch #TechPortfolio #LinkedInTips #LearningJourney

30 en starten met coderen – 8

BitAcademy Kick-off en Europese AI-Wetgeving: Ontdek mijn opwinding tijdens de kick-off van de BitAcademy Fullstack cursus, waar ik de uitdaging aanga om meer dan 100 opdrachten voor april te voltooien. De adrenaline voor mijn aanstaande carrièreswitch als Fullstack Developer is voelbaar! Daarnaast duik ik in het laatste IT-nieuws, met de Europese AI-wetgeving als hoogtepunt. De nieuwe regels voor slimme camera’s en AI-modellen brengen interessante perspectieven op privacy en transparantie. Lees mijn blog voor een diepere duik in deze boeiende ontwikkelingen en de voortdurende balans tussen menselijke creativiteit en regelgeving. 🚀💡🌐 #BitAcademy #AIWetgeving #FullstackDeveloper #ITNieuws #CareerSwitch

30 en starten met coderen – 7

Entertainment en BitAcademy Countdown – Weekupdate
Lees de weekupdate voor een overzicht van opwindende ontwikkelingen in de entertainmentwereld en de spannende countdown naar BitAcademy! Mis het niet!
Ontdek hoe ik op het laatste moment creativiteit inzetten voor een Sinterklaasviering, inclusief handige tips voor gedichtschrijven met een twist! Bekijk mijn blog voor inspiratie over AI-gebruik bij gedichtschrijven en laat je creativiteit stromen met de last-minute overlevingstips!

30 en starten met coderen – 6

Stap in mijn schoenen toen ik mijn tweede assessment doorstond. Lees over mijn strijd met tijdsdruk, mijn creatieve kijk op solliciteren, en mijn zoektocht naar bedrijven met een vernieuwende aanpak. 🤓✨
Ontdek mijn teleurstelling na een assessment, maar eindig met een positieve noot over herstelde toetsenborden. 🎉🖥️ En op een dag schijnt de zon na de storm, over UWV en BitAcademy! 🎓🌈 Kom aan boord en volg mijn avontuur! #ITSuccess #AssessmentStruggles #BitAcademyJourney 🚀

Gratis AI-beeldgenerator: maak verbluffende visuals met een simpele tekst prompt

Ontdek in deze blogpost mijn avontuur met AI-afbeeldingen in november! Van Bing’s Image Creator tot Ideogram.ai en Canva Pro’s Magic Studio, neem ik je mee door mijn ervaringen. Leer hoe ik creatief speelde met technologie en mijn zoekwoorden aanpaste om unieke afbeeldingen te genereren. Ontdek welke tools mijn voorkeur hadden en hoe technologie een bron van plezier kan zijn. Benieuwd naar mijn favorieten? Laat je gedachten achter in de reacties en deel jouw ervaringen! #AI #Creativiteit #TechnologieFun

CHOOSE US

Waarom Jentel Daniecke?

Z

Persoonlijke aanpak

Iedereen is anders en heeft een andere manier van zichzelf uiten. En dit geldt ook voor je bedrijf. Iedereen heeft een andere bedrijfsuitstraling en laat andere jou unieke uitstraling zien.

Z

Je krijgt je focus terug

Doordat ik voor jou alle visuele content maak heb jij je handen en hoofd vrij om te kunnen focussen op waar jij blij van word.

Z

Templates of alles wordt voor je gedaan

Wil je templates zodat je zelf bezig kan met het invullen van je sociale media met een eenduidige uitstraling of wil je dat ik voor jou een uitstraling maak en altijd voor je aanpas? Dat is een van de keuze die je bij mij kunt maken.

Z

ClickUp-expert

Ik weet alles op het gebied van ClickUp. Dé online tool om jou weer op de productieve rit te krijgen. Je kunt bij mij alles leren wat je wil over ClickUp of ik maak je ClickUp omgeving helemaal klaar zodat jij je kunt focussen op je eigen expertise.

Over Jentel Daniecke

Het nieuwe ondernemen

Jentel Daniecke is ontstaan vanuit de studie die ik volgde. Ik heb me drie jaar lang verdiept in sociaal ondernemen en wat dat voor het ondernemen en voor het sociale domein betekent. Ik heb ontdekt dat wanneer je creatief nadenkt, je natuur, mens en dier beter kunt ondersteunen. En natuurlijk wordt je onderneming of organisatie er ook beter van. Wat je ervoor nodig hebt: een nieuwe blik op je bedrijf en een dosis lef.

Het nieuwe ondernemen wordt ook wel sociaal ondernemen genoemd. Weet jij nog niet wat het precies inhoudt? Geen probleem, hier is Jentel Daniecke voor opgericht. Ik ga samen met je kijken hoe je gezond kunt ondernemen voor jezelf, je omgeving en je onderneming. Mijn missie is om iedereen kennis te laten maken met sociaal, gezond en duurzaam ondernemen, zodat je kan gaan ondernemen vanuit je kwaliteiten en authentieke ‘ik’. Wanneer je jouw ‘kunnen’ volledig benut, houd je meer energie over en wordt de impact met je onderneming alleen maar groter. Wacht niet langer en start vandaag met de positieve verandering voor jezelf, je omgeving en de toekomst.

Mijn kracht is dat ik een probleem vanuit meerdere kanten kan belichten. Ik zie daardoor veel oplossingen, deze zijn vaak creatief van aard. Als ik een hersenspinsel heb, dan stop ik niet bij het idee van dat beeld, maar creëer ik door bijvoorbeeld analoge fotografie, schema’s of kleurenmindmaps te gebruiken.

soorten oplossingen

katten

koppen koffie

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

“Bij sommige kwaliteiten had ik een ‘oh ja’-moment. Die wist ik, maar door mijn dagelijkse routine waren deze naar achter geschoven. Dat is zonde, omdat ik zoveel meer kan bereiken met mijn kwaliteiten. Wat ik heel fijn vond was dat we mijn (her)ontdekte kwaliteiten goed doornamen en dat Jentel me meteen ook handvatten gaf over hoe ik mijn kwaliteiten beter kan inzetten of welke actie ik wel moet doen en welke actie niet. Jentel haalt twijfels bij je weg en ik ben mij nog bewuster geworden van mijn kwaliteiten en waar mijn eigen kracht ligt.”

Anita Kaandorp

Bewustzijnscoach

“Ik begrijp nu welke kwaliteiten er in me zitten, maar ook welke er minder ontwikkeld zijn en wat ik ertegenover kan plaatsen. Zo weet ik nu wat mij echt helpt om focus te blijven houden tijdens het werk of om overzicht te creëren. Jentel is een vrolijke en praktische vrouw die haar afspraken goed nakomt en er écht met aandacht voor je is.”

Marieke van Riel

Schrijfster

FAQ

Wat het meest gevraagd wordt

Waar is de innerlijke kwaliteitenanalyse op gebaseerd?

De innerlijke kwaliteitenanalyse bestaat uit een reeks opdrachten en oefeningen die wordt uitgevoerd. De opdrachten zijn gebaseerd op de ‘Meervoudige intelligentie theorie’, van psycholoog Howard Gardner. De oefeningen zijn gebaseerd op de ‘Positieve psychologie theorie’, van Martin Seligman en Mihály Csíkszentmihályi.

Welke boekentips heb je over sociaal ondernemen?

Weet je nog helemaal niks van sociaal ondernemen? Lees dan vooral dit boek: ‘Sociaal ondernemerschap: grip op het begrip’, van Maarten Hogenstein. Ben je al meer bekend met het begrip, maar wil je meer verdieping en achtergrond? Lees dan dit boek: ‘Pioniers van de nieuwe welvaart’, van Kees Klomp en Nadine Maarhuis.

Waar kan ik nog meer informatie vinden over sociaal ondernemen?

Deze website wordt continu aangevuld met meer informatie over sociaal ondernemen. De informatie haal ik uit boeken, symposiums, bijeenkomsten, ondernemers, nieuws én van verschillende websites. Wil jij het ook in de gaten houden? Dan raad ik je aan om de website van Social Enterprise vaker te gaan bekijken. Zij zijn altijd als eerste met het laatste nieuws vanuit de politiek en grote ondernemingen.

 

Boek vandaag jouw nieuwe toekomst

Je hebt nu alle belangrijke onderdelen gelezen van de website. Je hebt al een bepaald gevoel of bepaalde ideeën over wat je anders wil gaan aanpakken. Wacht niet langer en boek vrijblijvend een kennismaking in. Onze klik is het startpunt voor onze samenwerking om samen tot een gezonde en duurzame onderneming te komen.

Bekijk het aanbodStuur een mail